onsdag 29 december 2010

mycket händer nu / trött på livet snart / skita i allt ?

Tror jag e på G att bli sjuk, ont i magen ,illamående o yrsel :/ inte nu.. har saker att göra.. Massa saker.. möte att gå på , leta boplats , packa ihop sina prylar så de ba o ta skiten när de är dax osv osv... enda man hoppas är att man får boplats snabbt så man kan få komma härifrån! kanske är allt kaos som gör att man mår som man mår !???


sitter även o undrar, vart kommer jag o hamna.. helst vill jag stanna inne i köping, där jag ändå har börjat köpingslivet när jag flyttade från skiten i enköping o började på ny kula.. men nu börja på ny kula inom kort tid , känns mindre skojsigt.. o då känner jag att jag vill bo inne i stan o inte utanför.. tanken att hamna utanför gör mig ärligt talat Rädd.. rädd att jag ska göra nåt mycket dumt o extremt dumt o tänka dumt oxå.. vilket jag brukar göra när jag är ensam o inte vart med vänner... även rädd att börja dricka i samma mängd jag gjorde en gång i tiden som gjorde att jag har hyresskulder i dagsläget ! sen fast de har en till anledning till att alkoholmängden ökades som bara få vet om. vilket jag väntar med att jiddra ut här.
 
Jag har fram till o med sista januari på mig att skaffa egen bostad.. är de tacken för man är ärlig o säger att man inte orkar med att tjafsa med ens partner ? han har sagt upp lägenheten o har redan egen bostad fixad ,färdig inflytt den 1feb. enda han har o göra.. glo på stället tacka ja o sen inflytt..så stora frågan..
 
Om jag inte får tag på eget fram tills dess .. Vart ska jag o mina prylar hamna ?
blir väl loppis lr annan välgörenhet för mina grejer o sen lilla jag på en bänk lr kompis slagg/övernattning lite här o var..
fan tanken får mig att börja gråta.. vilken jävla värdelös mor mina barn har.. fy faaaaan..
Jag förtjänar kanske inte lycka o ska leva i misär o bara ha i vetskap att mina barn har de bättre än mig o jag kan ej ha dem nå mer..
 


Until i write again. !BLESS!

4 kommentarer:

 1. Lägg till mig som alternativ sovplats om det krisar.. Inte köping men jag vill ändå erbjuda den soffplats jag har. kram /Kusin Kenneth

  SvaraRadera
 2. Sovplats vet du att du har hos mig också... Fast du vill ju få något eget permanent uppehälle men som alternativ till parkbänk finn en varm soffa dok ej den heller i köping

  SvaraRadera
 3. Du är ingen värdelös mor
  Självklart förtjänar du lycka vännen
  Ge inte upp allt kommer att gå bra
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att läsa om din livssituation...

  "T o m en dalmatin..." =p Jag är uppväxt med tre dalmatiner och de är/var hur fina som helst!

  SvaraRadera