tisdag 22 mars 2011

va ska man säga ?

Ja. Vad ska man säga om dagen ? Solig och varm. 2 kaffe besök. Och då att JAG HÖRDE av Mig till dessa. Hur var d med alla meningar man fick höra före flytt. " kommer sakna dig gumman" .. "du är min vän , tråkigt att du flyttar men glad för din skull".. Osv osv. Just nu .. Känner jag. Vilka jävla lögner. Motbevisa om jag har fel. JAG är så trött att Jag ska höra med "vännerna" om de har tid,orken att ses. + att jag åker så långt som jag gör för att träffa er. Ni som skulle sakna denna gumma. 2 Status inlägg på facebook.. mms dit oxå. Samt bloggar när jag är så tåget. Inte en käft ringer lr sms....Om ni nu saknar mig. HÖR AV ER DÅ FÖR FAN !

Until i write again. !BLESS!

2 kommentarer:

 1. Måste då få säga: Det har ju varit relativt vackert väder hela dagen idag, så alla kanske inte såg på Fb att du va på G hit, eller läste din blogg pga att dom va någon annanstans förutom framför datorn... Kanske utomhus...

  Jag tex läste din blogg typ 20 min innan du smsade mig...

  Men det är ju jag... Sen vet jag ju inte vad alla andra har gjort idag... Men det jag vill ha sagt är: Alla sitter inte framför datorn 24/7.

  Men hur som, det va trevligt att du tittade in...

  SvaraRadera
 2. Jo till viss del har du talat sanning men sett på min allmänna logg att d va ett gäng enköpingsbor som va online. Men men så klart man tittar in. Den där bärbara jag visa. Funderar att skramla ihop till den istället.

  SvaraRadera