onsdag 11 maj 2011

haha skitkul ?

Att skratta åt ens fobi.. är inte kul... mera taskigt än försöka få en person på bättre tankar..
själv har jag getingfobi... å de är inget mina föräldrar printat in att "farliga saker" utan nåt jag upplevt.
Som liten trampa jag på en geting.. sen dess har jag vart rädd... juh större dessa getingar är desto mer rädsla får jag o mer panik.
Idag Flög en jävel in i mitt hem när jag satt vid data... o surrar vid data o runtom ... Vet ej ännu om den flygit ut lr om den surrar nån annanstans.
Hade tur att mamma ringde mig för att kolla va jag ville... för jag hade ringt men i annat ärende. vilket jag kom på till egen lösning..
Så mycket jag grät i luren o mitt hjärta pumpa på o skaka har jag aldrig gjort för en geting..mamma hörde knappt va jag sa i början..till slut hörde hon o gjorde som hon alltid gör.. lugnar mig på sitt speciella sätt..getingen va stor de kan jag lova..inge bebis iaf.. stor va den o jag ser den som en bild i huvet när jag tänker på den o bara de ger mig lite panik.. hade jag inte vart i tillståndet jag va i hade jag fotat den jäveln.. men jag va i panik ab... skoja inte...skakis fortfarande o kommer va de resten av dagen o kvällen..
Just nu minsta lilla grej jag känner på kroppen så tror jag e en geting men märker sen att d är bara håret som nuddar lr ryggkudden kommer åt ryggen.. men jag e på min vakt...

detta är bara en bråkdel va som händer mig efter en geting kommit nära mig...
ska försöka inte bryta ihop allt för många ggr idag.. på god väg nu redan...
Faan va jag vill ha Pontus här...

Until i write again. !BLESS!

2 kommentarer:

  1. Getingar får här en stor sko/eller annat som går att slå för att döda med, precis som andra insekter som vågar bråka med mig. Har själv haft upplevelser med getingar när jag var liten, blivit stucken 3 gr o det gör så skitont så det finns ej!! Sen har jag kvar märke på 2 av ställena jag blivit stucken, det tycker jag är rätt konstigt, är ju ändå 20 plus år sen :O Så med getingar är det hysteria i mig som bryter ut. Så du är inte ensam, tur du hade din mamma som kunde lugna dig :)

    SvaraRadera
  2. megakram på daj gums...flög in 2 här idag när jag hade vatt på fejjan ..jag fick snabbt ut dom igen, före dess när vi kom hem smet en in genom ytterdören, den vifta jag ut m posten...o inga av dessa 3 va små...jag ska se till o köpa sånt nät man kan fästa med kardborr så man an få vädra utan o va rädd getingar/humlor o annat skit kmr in...-Lola

    SvaraRadera